Muziek in de samenwerking

Waarin kan jullie samenwerking verbeteren?
Een goede voorbereiding, volledige deelname, harmonie en disharmonie, leiding geven en ontvangen, dienstbaar zijn aan het geheel, aansluiten, kunnen volgen, op tijd stoppen, zijn allemaal elementen die de samenwerking kunnen maken of breken.

In de Masterclass Muziek in de samenwerking ervaar je als deelnemer hoe je kan bijdragen aan samenwerking in je organisatie vanuit je eigen individuele deelname. Met inzet van het orkest Camerata Ardesko bezin je je samen met anderen uit je team of organisatie op hoe jullie samenwerking kan verbeteren om tot raker resultaat te komen. Musici in een orkest weten als geen ander hoe ieder nodig is om tot klinkend samenspel te komen. De alerte bevlogenheid van de musici komt rechtstreeks en zintuiglijk binnen. Hun passie spoort aan tot bezinning en reflectie.

Directe duidelijkheid over jullie verbeteracties
Het wordt zonneklaar waarin de uitdaging ligt voor jou en jullie om zelf beter bij te dragen aan samenwerken. Deze muzikale masterclass biedt dan ook direct inzicht in en toegang tot geïnspireerde verbeteracties om het voortaan anders te gaan doen.

Een masterclass als deze is geschikt als zelfstandige teamactiviteit met het doel om de samenwerking in jouw team of organisaties te tillen naar een hoger plan. Ook past dit type masterclass uitstekend in een traject voor Management Development of Strategisch Veranderprogramma gericht op communicatie en samenwerken in organisaties. Geïnteresseerd in deze masterclass?