Netwerkorganisatie

AndersVeranderen is een netwerkorganisatie die in 2003 is opgericht door Marjan Timmer. Het netwerk is opgebouwd uit professionele persoonlijkheden die sterk zijn in het begeleiden van veranderprocessen en leiderschapsontwikkeling van bestuurders, managers en hoger opgeleide professionals.

Gemeenschappelijk in onze samenwerking is dat we houden van mensen, ons snel wegwijs maken in uw branche en sector en ons vak verstaan. We beschikken over een grondige theoretische basis en pionieren graag door andere kennisgebieden te integreren in onze veranderkunst en kunde.

Onze samenwerking ondervangt het risico voor grotere opdrachtgevers van de kwetsbaarheid van een klein bureau en sterkt onze flexibiliteit in de aard en omvang van de veranderopdrachten.

De externe begeleiders van AndersVeranderen hebben geen hiërarchische relatie met de deelnemers. Onze inzet kenmerkt zich door gepaste afstand en betrokkenheid bij wat jij in jouw organisatie nodig hebt in het realiseren van jullie verandering. Onze begeleiding van buitenaf beziet de dynamiek anders dan jij die er midden in zit, biedt neutraal terrein in het krachtenveld en past onbevangen slimme en creatieve acties toe om het veranderpotentieel aan te spreken en te bekrachtigen. Jouw en jullie veranderresultaat is onze inzet.