Personal Branding voor Managers

Personal Branding voor Managers en Bestuurders geeft reputaties richting. 

Zoek je naar wegen om je te manifesteren in je publieke functie en de zichtbaarheid die daarmee gepaard gaat? Worstel je met de relevantie van begrippen als authenticiteit en leiderschap?

Ben je toe aan een duidelijker presentatie, steviger positionering en meer positierust? Heb je een zetje nodig om ‘hogerop’ te komen? Ben je recent van positie veranderd en daarmee een ander speelveld gekregen? Is je omgeving dusdanig veranderd dat je zelf en je team wilt herpositioneren vanuit kracht?

Zou je ook wel met meer flair op het podium en uit de losse pols je verhaal willen doen? En heb je bewondering en respect voor mensen die dat kunnen? Dan zou dat kunnen betekenen dat  je je eigen reputatie meer wil richten en managen!

Kies voor een individueel traject Personal Branding . In een individueel traject werk je gericht aan je presentie (zichtbaarheid), positionering en positierust. Met inzet van personal branding verstevig je natuurlijke gezag en reputatie. Je verantwoordelijkheid brengt met zich mee dat je persoonlijk zichtbaar bent. Het geeft elan als je jouw zichtbaarheid effectief weet te benutten voor het grotere geheel. Daarmee bouw je aan een sterke reputatie voor je organisatie.